Otroški kotiček OslarijaOtroški kotiček Oslarija je poseben prostor v nakupovalno-zabaviščnem centru Planet Tuš, ki je namenjen otrokom starim od 4. do 12. leta. V njem izvajamo animacijo za otroke, različne delavnice, dogodke za otoke, nagradne igre in praznovanja rojstnih dni.

Animacija je zagotovljena pod nadzorom marljivih in vestnih animatorjev, ki otrokom odpro vrata v svet zabave, kjer so različna plezala in tobogani, omogočijo jim risanje, barvanje, sestavljanje kock in ustvarjanje z različnimi materiali. Kotiček je odprt tudi v času šolskih počitnic in je odličen prostor za preživljanje prostega časa otrok. Mlajši otroci v kotiček zaradi varnostnih omejitev ne morejo, lahko pa se skupaj s starši zabavajo na plezalu v Planet/Bowling baru. Otroci se pred vstopom na igralni del preobujejo v copate, ki jih prinesejo s seboj. Z igrali v igralnici je potrebno ravnati previdno in v skladu s hišnim redom igralnice.

Naši animatorji izvajajo tudi nepozabne rojstnodnevne zabave za otroke. Zanesljiv in kreativen kolektiv poskrbi za brezhibno organizacijo in izpeljavo rojstnodnevnega praznovanja, ki se ga bodo otroci še dolgo spominjali, zato ne izgubljajte časa in energije z lastno organizacijo in iskanjem prostora za otroško zabavo. Izbirate lahko med naslednjimi rojstnodnevnimi zabavami za vašega otroka:

 • rojstnodnevna zabava v igralnici Oslarija (traja 2 uri, primerna za otroke od 4. leta dalje),
 • rojstnodnevna zabava na Bowlingu (traja 2 uri, primerna za otroke od 7. leta dalje),
 • rojstnodnevna zabava z ogledom kino predstave (traja 3 ure, primerna za otroke od 6. leta dalje),
 • rojstnodnevna zabava v VIP sobi (traja 2 uri, primerna za otroke od 10. leta dalje),
 • tematske rojstnodnevne zabave (trajanje po dogovoru, primerna za otroke od 4. leta dalje).

V Oslariji Kranj vam ponujamo naslednje tematske rojstne dneve:

 • Gusarska pustolovščina (primerno za otroke od 5. do 8. leta)
  Stari gusar Gustl išče svoje naslednike, ki bodo vsaj tako pogumni kot on. Misliš, da ti lahko uspe postati njegov naslednik? Svoje prijatelje lahko povabiš na gusarsko zabavo in skupaj se boste odpravili na gusarsko pustolovščino ter pokazali kako neustrašni ste. Da vidimo, ali vam bo uspelo.
   
 • Indijanska preizkušnja (primerno za otroke od 5. do 8. leta)
  Pridi in skupaj s prijatelji pomagaj Indijancem postaviti indijansko vas. Le najboljši pomočniki bodo imenovani za prave Indijance. Še prej se boste morali dokazati pri lovu na živali, nabiranju sadja in premagovanju nevarnosti. Le komu lahko uspe postati pravi Indijanec?
   
 • Potovanje okoli sveta (primerno za otroke od 6. do 8. leta)
  Vse navdušene turiste potovalna agencija Oslarija odpelje na nepozabno potovanje okoli sveta. Zabavna vodiča te skupaj s prijatelji odpeljeta v Ameriko, Afriko, Azijo, Avstralijo in na Arktiko, kjer boste skupaj doživeli veliko novega in zabavnega. 
   
 • Kraljica plesa (primerno za otroke od 5. do 8. leta)
  Imaš prijatelje, ki se prav tako kot ti radi zavrtijo v ritmu glasbe? Imeli boste priložnost, da tekmujete na velikem tekmovanju. Tam bo potekal izbor za plesno kraljico. Zabavali se boste ob glasbi, se naučili novega plesa in si izdelali unikatne zapestnice.  

Poleg animacije na rojstnodnevnih zabavah pripravimo tudi pogostitev, kjer lahko otroci izbirajo med različnimi otroškimi meniji Pizzerije in burgerije Beem. Meniji so pripravljeni s posebno skrbnostjo in prilagojeni željam otrok. Seveda ne sme manjkati rojstnodnevna torta, palačinke, sveže pripravljen sladoled ali katera druga slaščica naše slaščičarne De la Creme, s katero se posladka slavljenec in njegovi povabljenci. Slavljenec prejme tudi naše darilo, najpomembnejši pa je nepozaben spomin za najboljšo rojstnodnevno zabavo na Planetu!

Vse podrobnejše informacije o poteku praznovanj in cenah dobite v delovnem času otroškega kotička pri animatorjih ali na telefonski številki 083 803 037 (v delovnem času Oslarije).