Nagrajenci nagradne igre »Pet legend«

Datum: 20.11.2012 Kraj: Kranj

Nagradna igra Pet legend je zaključena.

Nagrajenci nagradne igre »Pet legend«

Tokrat smo izžrebali 5 srečnežev:

Nočno lučko prejme:
Nina Vogrin, Lenart

Komplet pisal prejme:
Alenka Marič, Šmarje pri Kopru

Sneženo kroglo prejmeta:
Ana Jenko, Maribor
Maja Močnik, Trzin

3D puzzle prejme:
Sabina Androjna, Boštanj
 

Za nagrade je poskrbela distribucija Karantanija cinemas. Nagrajencem iskreno čestitamo in vas vabimo, da še naprej sodelujete v naših nagradnih igrah. 

Soglašam, da družba Cineplexx d.o.o. uporabi zgoraj navedene podatke za namene obveščanja o nagradnih igrah in kino programu v poslovalnicah Planet Tuš Celje, Planet Tuš Koper, Planet Tuš Kranj, Planet Tuš Maribor in Planet Tuš Novo mesto. Moje osebne podatke lahko družba Cineplexx d.o.o. obdeluje do preklica moje pisne privolitve. Seznanjen sem, da se lahko iz sistema sporočil kadarkoli izpišem s telefonskim klicema številko 059 73 36 35 ali na drug primeren način v pisni / elektronski obliki na kino@cineplexx.si. Seznanjen sem, da moj elektronski naslov in telefonsko številko mobilnega telefona obdeluje družba Cineplexx d.o.o., ki jih hrani v sistemu, ki je fizično nastanjen na naslovu Mariborska 128, Celje.

Družba Cineplexx d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ali telefonske številke mobilnega telefona ne bo posredovala, posodila ali prodala tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika. Informacije o posamezniku bo družba obdelovala zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

Družba Cineplexx d.o.o. za prijavo na novice uporablja strogi sistem prijave (t.i. opt-in), kar pomeni, da pošilja elektronsko pošto ali sms-e zgolj osebam, ki so se izrecno strinjale, da želijo prejemati elektronska obvestila ali sms-e družbe Cineplexx d.o.o..